Oči Zagreba

Oči Zagreba
TheCocoDea

petak, 1. travnja 2011.

Flower Power

Mmmm, proljećee :D Proljeće je a u meni nemir, od sreće bi zagrlila svemir... :D Cvjetići, ružice, velike i male, šareni i jednobojni, divlje i nemirne, mirni i romantični, to su cvjetići.Cvjetići su i ove godine in! :) Znate one predrasude - cvjetići su babski i te gluposti? I ja sam tako mislila jedno vrijeme no uzorci na lepršavim haljinicama bili su jači od ružnih i glupih predrasuda, i drago mi je da sam pobijedila tu groznicu. A vi? Ako vas zanimaju cvjetići i što je ove godine trendi, nastavite čitati.

Cvjetići mogu biti stilizirani, sitni, krupni, divlji, romantični i tako unedogled, ali oni su uvijek tu i ove godine kao i svake prije. Cvjetni je uzorak neizostavan dio ili detalj za ljetne kombinacije. Nositi ga treba smjelo i nesputano na već provjerenim komadima odjeće kao lepršavim haljinicama, slatkim torbicama, balerinkama i salonkama, ogrlicama, i priznajte što je ljepše nego sav biti u cvjetićima i doživjeti proljeće i procvat na sebi. Zato hraabro uberite svoje komade odjeće i cvjetiće i odvažno zakoraknite u novo proljeće sa zasađenim gredicama cvijeća.
U slijedećem ću vam članku pisati malo o raznim cvjetićima kojima možete ukrasiti sobu, nokte, teglice... :) A sada od silnih slova odmorite oči na ovosezonskim top - trendi krpicama :D
I da, nemojte pretjerivati :P


Volite li i vi cvjetiće? Kako ćete ih ove godine nositi? Imate li ideja? Sviđa li vam se čanak? Imate li i vi predrasuda? Što sve posjedujete sa cvjetnim uzorcima?

Nema komentara:

Objavi komentar